Alegerea convectorului electric

Convectorul electric reprezinta o alegere ideala pentru persoanele care isi doresc un aparat de incalzire eficient si usor de folosit. Principiul de functionare al unui astfel de produs este destul de simplu: in partea de jos, convectorul absoarbe aerul rece din incapere, pe care il filtreaza si il incalzeste in interior, dupa care il elimina la exterior in partea superioara, conferind in scurt timp confortul termic dorit.

Atunci cand vrei sa alegi un convector electric, poti tine seama de cateva caracteristici care te vor ajuta sa alegi cel mai potrivit produs pentru nevoile tale:

Gradul de siguranta

Convectoarele pot fi de doua tipuri: de perete sau asezate pe podea. In ambele cazuri, acestea prezinta o siguranta sporita. In primul caz, fixarea de perete se face cu multa atentie, astfel ca nu exista riscul de desprindere. Modelele proiectate pentru podea sunt de asemenea sigure, deoarece sunt fixate cu ajutorul unor elemente speciale, care impiedica rasturnarea, chiar si in momentul in care un copil s-ar sprijini de ele. In plus, nu exista elemente fierbinti la suprafata, care sa duca la arsuri sau la accidente.

Puterea termica

Un convector electric va fi ales in special in functie de puterea termica pe care o are. Daca trebuie sa incalzesti o incapere spatioasa, atunci ai nevoie de un convector cu o putere termica mai mare, care sa poata acoperi necesarul de caldura din respectivul spatiu. In schimb, daca ai o camera mica in care este frig, poti sa iti cumperi si un convector electric cu o putere electrica mai mica, deoarece nu este vorba de cerinte mari. Un spatiu mic se incalzeste mult mai repede si se raceste mult mai greu decat unul de proportii extinse.

Designul: functionalitate si stil

Atunci cand vine vorba de designul unui convector, te poti gandi la doua aspecte: la functionalitatea acestuia, la capacitatea aparatului de a avea trasaturile unui produs ergonomic, si la stil, deoarece un convector se poate potrivi intr-o incapere sau ii poate strica toata amenajarea, aratand ca un corp strain. Desi este vorba de un produs util, totusi un convector trebuie sa arate si elegant, in asa fel incat sa intre in armonie cu toate celelalte elemente existente intr-o incapere.

Beneficii

Daca iti doresti un convector eficient, trebuie sa cauti un model care sa dispuna de cea mai mare parte a urmatoarelor beneficii: sa fie silentios, partile exterioare sa nu fie niciodata fierbinti, insa aparatul sa furnizeze caldura necesara, sa aiba un termoregulator cat mai precis, sa fie prevazut cu termostat de siguranta, sa aiba protectie la inghet, precum si protectie la supraincalzire.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.convectoareelectrice.ro 2018 | ANPC


Convectoare Electrice Tesy, Convectoare Electrice Protherm, Convectoare Electrice de Perete - informatii, preturi convectoare electrice