Convectoare electrice de baie

Nu este deloc placut sa intri intr-o baie in care este frig, mai ales dimineata. Din fericire, exista o serie de aparate care iti asigura confortul termic pentru aceasta incapere. Ai la dispozitie o serie de modele si tipuri. Unele pot fi montate pe perete, in timp ce altele pot fi asezate pe podea. Acele convectoare care sunt prinse de perete prezinta o serie de avantaje, dintre care cel mai important este cel referitor la faptul ca ajuta la economisirea de spatiu. Baia prezinta in general un spatiu redus, iar un element in plus nu face decat sa incarce locul. Iar intr-o baie ai nevoie sa pastrezi o serie de lucruri, precum cosmetice, prosoape, papuci, halate de dus, produse de machiaj si asa mai departe. Iar toate acestea pot fi depozitate in cadrul unui dulap, care de asemenea va ocupa destul de mult spatiu.

De aceea, un convector de baie care poate fi prins de perete va asigura mai mult spatiu disponibil pentru lucrurile personale. Un convector trebuie ales in functie de diverse caracteristici precum volumul incaperii care poate fi incalzita, daca exista trepte de incalzire si care sunt acelea, care este puterea termica, precum si greutatea pe care o are produsul, in special in ceea ce priveste transportul.

Pe unii ii intereseaza si daca un convector este prevazut cu protectie anti-inghet. Aceasta caracteristica te va ajuta in momentul in care ai de facut reparatii in baie sau in casa pe perioada sezonului rece si nu ai cum sa eviti temperaturile extrem de scazute. Un alt element important este reprezentat si de termostat, care iti asigura un plus de confort. Nu mai trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste consumul.

Cu ajutorul unui termostat iti asiguri temperatura dorita pentru interiorul baii. Poti alege acea valoare care reprezinta pentru tine caldura si confort. Unele modele pot fi prevazute si cu aeroterma, care asigura o incalzire mai rapida a incaperii. In plus, convectoarele pentru baie au un design astfel creat incat sa tina cont de specificul acestui tip de interior. De aceea sunt prevazute cu mai multi elementi orizontali pe care pot fi asezate prosoapele pentru a se usca dupa ce au fost folosite la dus.

Convectoarele de acest tip prezinta un grad de siguranta ridicat. Nu exista pericolul de arsuri sau de accidente, asa ca daca ai copii sau persoane in varsta in casa, nu trebuie sa iti faci griji in acest sens. In schimb vei avea parte de confortul dorit, in orice moment al zilei si al noptii.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.convectoareelectrice.ro 2018 | ANPC


Convectoare Electrice Tesy, Convectoare Electrice Protherm, Convectoare Electrice de Perete - informatii, preturi convectoare electrice