Convectoare electrice de podea

Atunci cand vine vorba de incalzirea unei locuinte, multe persoane se gandesc sa achizitioneze convectoare electrice de podea, deoarece acestea prezinta o serie de avantaje, pe care nu le intalnesti la alte sisteme de incalzire. Acestea sunt eficiente si reusesc sa confere un confort termic deosebit pentru spatiile mici. Uneori, astfel de convectoare pot inlocui un sistem de incalzire propriu-zis, daca se folosesc mai multe astfel de aparate. Ideal ar fi sa existe cate un aparat pentru fiecare incapere in parte a unei case.

Convectoarele prezinta un plus fata de alte sisteme de incalzire, si anume faptul ca nu polueaza. Nu sunt eliminate nici un fel de substante nocive, nu este nevoie de un cos de fum si nici de instalatii sau tevi. Aparatele de acest tip asigura siguranta si eficienta. Unele sunt prevazute cu protectie, in asa fel incat copiii sau animalele de companie sa nu atinga direct suprafetele fierbinti. Un alt plus este reprezentat de faptul ca nu au nevoie de instalare, ci trebuie doar racordate la reteaua de curent electric.

Desi functioneaza pe baza de electricitate, aceste aparate pot fi destul de economice, atata timp cat sunt folosite doar atunci cand este nevoie de ele. In perioada in care nu este nimeni acasa, un convector nu trebuie lasat deschis, deoarece va consuma energie degeaba. Insa daca este intrebuintat doar atunci cand este cazul, consumul se justifica si asigura confortul termic pe care ti-l doresti.

Un convector asigura o functionare silentioasa, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta. Astfel, poti avea parte de caldura dorita intr-un mediu placut si relaxant. Asezarea lor pe podea nu impune restrictii in ceea ce priveste tipul de suprafata pe care sta aparatul. Poate fi vorba de orice: parchet, linoleu, piatra, marmura sau covor. Nu exista riscul de aparitie a unui incendiu, deoarece caldura raspandita nu implica neaparat si suprafete exagerat de fierbinti.

Un convector iti da libertate si iti lasa la dispozitie mai mult timp liber. Nu trebuie sa iti faci griji in privinta curatarii si mentenantei aparatului. Alte sisteme de incalzire, cum ar fi de exemplu centralele termice pe gaz sau lemne, au nevoie de o curatare zilnica si saptamanala, deoarece apar depuneri precum cenusa, fum sau gudron, care trebuie indepartate in timp util. In caz contrar pot aparea defectiuni si nereguli in functionare. Cand ai insa un convector, nu este cazul sa iti faci astfel de griji.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.convectoareelectrice.ro 2018 | ANPC


Convectoare Electrice Tesy, Convectoare Electrice Protherm, Convectoare Electrice de Perete - informatii, preturi convectoare electrice