Masuri de precautie

Dupa achizitionarea unui convector electric, utilizatorul trebuie sa tina cont de o serie de reguli, care ii asigura siguranta si totodata buna functionare a aparatului. Imediat dupa livrare, trebuie verificata integritatea produsului. Se va evita folosirea convectorului cu mainile umede si de asemenea nu trebuie atins atunci cand persoana respectiva este desculta. Se recomanda evitarea folosirii aparatului de catre copii sau persoane cu handicap. De asemenea este interzisa desfacerea aparatului si reparatiile amatorilor.

Convectorul nu trebuie folosit in prezenta substantelor inflamabile, a alcoolului sau a benzinei. Nu trebuie asezate obiecte sau haine pe aparat, deoarece se poate ajunge la supraincalzire si de asemenea este interzisa sprijinirea de el. Nu trebuie acoperite gratarele de aspiratie sau de evacuare ale gratarului. Aparatul nu trebuie expus la agenti atmosferici precum ploaie sau soare. In cazul in care acesta este scapat sau este lovit cu putere, se recomanda realizarea unei verificari de catre un tehnician.

Instalarea convectorului trebuie sa fie facuta doar de personal calificat in acest domeniu, astfel incat functionarea ulterioara sa fie cea corecta, fara probleme si fara posibilitatea de aparitie a unor defectiuni. Este interzisa introducerea de obiecte in interiorul aparatului. Acesta nu trebuie instalat imediat sub o priza fixa de curent. In plus, trebuie respectate anumite distante minime fata de pereti si fata de obiectele din jur, in functie de indicatiile date in ghidul de instalare.

In cazul in care observati ceva nefiresc in functionarea aparatului, in primul rand stingeti intrerupatorul general al instalatiei. Acelasi lucru se aplica si in cazul in care trebuie realizata o operatiune de curatare la exterior sau atunci cand aparatul nu va mai fi folosit pe o perioada mare de timp. Ori de cate ori apar defectiuni, apelati la un service autorizat, care sa inspecteze problema si care sa asigure reparatiile necesare sau inlocuirea piesei de care este nevoie.

In cazul in care convectorul este instalat intr-o baie, trebuie asezat in asa fel incat intrerupatoarele sau comenzile pentru acesta sa nu fie accesibile pentru persoana care se afla sub dus sau in cada. De asemenea trebuie acordata o atentie speciala instalarii in medii umede, in ceea ce priveste conectarea la reteaua de curent electric si la functionarea aparatului in astfel de conditii speciale. Se recomanda echiparea cu un sistem eficient de impamantare.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.convectoareelectrice.ro 2018 | ANPC


Convectoare Electrice Tesy, Convectoare Electrice Protherm, Convectoare Electrice de Perete - informatii, preturi convectoare electrice