Marca PROTHERM

Convectoare electrice 1000 W

Sunteti in pagina produsului Convectoare electrice 1000 W, din seria Convectoare electrice de perete PROTHERM, subcategoria Convectoare electrice PROTHERM 1000 W

Particularitati convectoare electrice de perete:
- reprezinta sursa ideala de incalzire locala
- reglare automata a temperaturii din camera
- randament convectoare electrice : 100%

Cod produs: PROCONV1000

Garanţie: 12 Luni

Preţ: 436,42 392,78 lei(TVA inclus)

Convectoare electrice 1000 W

Latime 45.5 cm
Inaltime 46 cm
Adancime 7.5 cm
Greutate 6.1 kg

Sus

Convectoare electrice de perete Protherm - incalzire aer

 

 

Cu ajutorul acestor convectoare electrice Protherm este posibila reglarea automata a temperaturii din camera in intervalul 5-30°C, prin termostatul incorporat.

Reprezinta alegerea ideala pentru incalzirea locala pentru ca nu necesita investitii mari si functionarea este silentioasa. Conectarea la reteaua electrica se realizeaza rapid si simplu.

Aceste convectoare electrice pot fi interconectate la un termostat de ambient simplu sau programabil, avand protectie la supraincalzire si fiind realizate cu gradul de protectie IP 31, putand fi astfel montate chiar si in baie.

Convectoare electrice 1000 W

Convectoare electrice de perete Protherm - control cu butoane Convectoare electrice de perete Protherm - butoane control
Convectoare electrice de perete Protherm - circulatie aer Convectoare electrice de perete Protherm - circulatie aer
Convectoare electrice de perete Protherm - model Convectoare electrice de perete Protherm - model

Sus

Convectoare electrice 1000 W


Sus

Comentarii

Introdu în câmpul de mai jos textul din această imagine
  Trimite
Echipa ConvectoareElectrice.ro incearca sa pastreze corectitudinea informatiilor referitoare la Convectoare electrice 1000 W, dar se pot strecura greseli, ca: detalii tehnice diferite, neactualizarea stocuri/preturi, etc.
Puteti oricand sa ne contactati pentru a lamuri aspecte referitoare la orice produs sau serviciu www.ConvectoareElectrice.ro.
Pentru asta, va rugam sa specificati numele exact al produsului - in cazul de fata: Convectoare electrice 1000 W - Convectoare electrice PROTHERM 1000 W.

Telefon: 021.411.44.44

Nu esti inregistrat ? Fa-ti un cont nou !

LOGIN

Salut

© www.convectoareelectrice.ro 2018 | ANPC


Convectoare Electrice Tesy, Convectoare Electrice Protherm, Convectoare Electrice de Perete - informatii, preturi convectoare electrice